20 mars 2013

Dokumentärfilm om min trilogi spelas in

I blåsten och snöfallet spelar vi in dokumentärfilmen om mitt författarskap och egenutgivning.
Jag blir intervjuad av Lotten Säfström http://lottensafstrom.blogspot.se/ i soffan hemma i vardagsrummet. Själv hade jag föredragit att intervjun ägde rum i min skrivarlya men uppenbarligen faller ljuset bättre i vardagsrummet. Lotten gör ett mycket bra intervjuarbete och efter ett par frågor där jag ger svamliga svar och till slut glömt bort frågan bättrar jag mig också och kan fokusera. Samtalet går förvånansvärt lätt och känns naturligt. Jag önskar att alla som intervjuar skulle ställa så bra frågor som hon.
Robin Eriksson http://robinerikssonfoto.se/site/showreel.html och Lowe Haak http://haakproduktion.se/http___www.haakproduktion.se/main.html som är produktionsansvariga möblerar om i vardagsrummet för att det ska passa filmupptagningen.
De behöver justera min mygga eftersom det tydligen sprakar i ljudupptagningen när jag gestikulerar med händerna. De kommer fram till att lösningen är att tejpa fast micken på en stol strax utanför bild.
Utescenerna vill jag ska spegla en del av böckernas miljöer så jag har valt Malmö Arena, Hyllie och Västra Hamnen. De två värsta blåsställena i Malmö. Där blåser det även när det inte blåser i övriga Malmö. Men Lowe och Robin fixar det galant och med iskalla fingrar kommer de tillbaka in i bilen med briljanta tagningar där jag sitter och väntar (i värmen).
Filmen mixas och klipps denna vecka och beräknas vara klar i slutet av veckan.
Ska bli så spännande att se resultatet. Filmen premärvisas på releasepartyt 18 april på Malmö Stadsbibliotek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar