25 maj 2013

Tekniken är bara bra när den fungerar

Beställningsformuläret på fliken köp böcker i min blogg har inte fungerat. Har tagit bort det så när man beställer böcker direkt från mig på bloggen skickar man bara ett mail med önskemål till bielkevonsydow@gmail.com så skickar jag svarsmail.
Blir så trött... Vet inte hur många beställningar jag missat på det sättet. Och vet inte hur länge den varit ur funktion. Tidigare har jag kollat under inställningar att fliken ska länka rätt och det ser helt korrekt ut men när jag själv gör ett beställningsförsök får jag ingen avisering.
Det var en ren tillfällighet att jag fick reda på felet. Jag hade kontakt med en gammal och kär vän, Ewa-Maria Gunnarsson och frågade henne om logi under bokmässan i Göteborg i höst. Hon nämnde då att hon gjort en beställning på min nya LOREM IPSUM men inte fått något svar. Naturligtvis var hon ledsen över det. En sådan tur att vi hade kontakt med varandra och jag blev uppmärksammad om felet för jag tror att de flesta som beställer och inte får något svar tyvärr inte hör av sig igen.
Vad lär jag mig av det här? Gör allt så enkelt som möjligt, ha inga svarsformulär i onödan för tekniken är bara bra när den funkar.

2 kommentarer:

  1. Äntligen! Nu har jag några riktigt sköna timmar att se fram emot en solig dag =) Ewa-Maria <3

    SvaraRadera
  2. Hej Ewa-Maria, kul att du ser fram emot att läsa boken en solig dag, eller varför inte en regnig dag :-) Och det var tack vare dig som jag fick upp ögonen för att beställningsformuläret var ur funktion. kram till dig!!

    SvaraRadera