30 aug. 2013

Medlem i Författarförbundet och stipendiansökning

From hösten 2013 är jag medlem i Författarförbundet
Det tog lite tid att få svar från Sveriges Författarförbund men härom veckan kom det. Sveriges Författarförbund välkomnar mig som medlem. Så jättekul. Lite orolig var jag för att de inte skulle ta in mig på grund av att jag är egenutgivare med eget förlag men Susanne Steneros på Författarförbundet berättade att det var på grund av att de har fasta mötedatum och att de haft sommaruppehåll.

Och igår ansökte jag faktiskt om ett stipendium via Författarförbundet. En två veckors lång vistelse i Härjedalen, Sveg på Henning Mankells gård i juni 2014. Det var sista ansökningsdatum och jag har i ärlighetens namn inga stora förhoppningar om att få det, men jag kände hedrad och glad över att bara kunna få söka :-)

2 kommentarer:

  1. Grattis till att ha blivit medlem i Författarförbundet. Så roligt! Och lycka till ändå med stipendiet. Det kan ju bli du, man vet aldrig :)

    SvaraRadera
  2. tack Helena, ja det är alltid roligt att få vara med i bra sammanhang :-) Och ang stipendiet, kan man aldrig så noga veta, men man kan vara säker på att inte få det om man inte söker :-)

    SvaraRadera