2 nov. 2014

BTJ recenserar Sista boken

BTJ, är förkortningen för Bibliotekstjänst och den instans där flest bibliotek gör sina bokinköp till respektive bibliotek. De har en recensionstjänst som är till hjälp för bibliotekspersonalen gällande inköp av böcker, därför är bokrecensionen i BTJ både beskrivande av bokens innehåll och tillika ett omdöme av innehållets kvalitet. Varje förlag sluter avtal med BTJ för distribution till biblioteken. Har man lyckan att bli recenserad där och till och med få ett bra omdöme för sin bok är chansen stor att boken kommer att bli inköpt till många bibliotek och därmed få chansen att bli utlånad till många läsare.
Samtliga mina böcker har blivit recenserad av BTJ och nu kom recensionen för Sista boken. Enligt BTJs regler får inte hela recensionen återges så jag anger en något förkortad variant.

"Von Sydow skriver med bra flyt och med fin känsla för det allmänmänskliga och livets upp-och nedgångar. Hon väjer inte för de stora frågorna....Karaktärerna känns
mänskliga och äkta och sammanfattningsvis är det en sympatisk och underhållande trilogi...." 
Hanna Gunnarsson Häftepos 14124219


"Pär brottas med sitt författarskap men också med en allt större ensamhet. Sylvia och Janne försöker bygga en tillvaro tillsammans men livet är på väg att ta en ny vändning för dem båda. Helenas familj har så smått börjat hitta tillbaka till livet efter deras sons tragiska död.Bielke von Sydow har en god blick för mänskliga relationer och ett bra flyt i språket." 
Hanna Gunnarsson Häftepos 13115386

"Det är en varm skildring av förlust, sorg och
vänskap. Maria Bielke von Sydow hanterar ett svårt ämne med mognad och en stor portion människokännedom. Boken är välskriven och personskildringarna känns autentiska." 
Hanna Gunnarsson Häftepos11123337

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar