17 dec. 2014

Författarafton med Sydow och Bredow

Tack ni som kom loss från allt julstök, terminsavslutningar och firande av annat slag och gav er ut på vägarna till Mistelås församlingshem där jag och Katarina von Bredow höll författarafton. Katarina med sina 23 år som författare och 15 boktitlar har verkligen intressanta erfarenheter att dela med sig av, både till åhörarna och till mig. Jag ser det som en ynnest att få dela scenen med en sådan ikon inom författandet.
För visst hade vi en mycket trevlig och härlig kväll tillsammans med prat om skrivande, romanfigurer och författarliv. Verkligen intressanta frågor som publiken ställde till oss båda under frågestunden. Så intressanta att vi nästan fick avbryta diskussionen då klockan slagit åtta och författarkvällen var till ända. Sedan var det minsann alldeles glashalt på vägen, det blev att köra i snigelfart hem de 9 milen till Vetlanda. Stort tack till Roland och Stina Junerup, Vision Mistelås - Kultur i Natur för en mysigt arrangerad kväll.

2 kommentarer:

 1. Det fanns förväntningar inför kvällen och de infriades med råge - mycket intressant info och bra frågor från publiken.
  Bra upptakt för Vision Mistelås tycker programansvarig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Roland för din kommentar, instämmer helt :-)

   Radera