21 jan. 2015

Nyårslöfte: Jag ska delta i Poetry Slam

Nytt år nya utmaningar...
Precis som de flesta av oss har jag gjort en del nyårslöften. År 2015 är det första året på fem år där jag vet att jag inte aktivt arbetar med en bokproduktion. Jag kommer inte att släppa någon ny bok detta år. Nästa bok är planerad med utgivning år 2016.
Istället ska jag flerfaldiga utbudet av skrivarkurser och workshops, skriva fler artiklar, debattinlägg och krönikor. Hålla än mer föredrag och framträdande i litteraturens tecken. Jag ska bredda min repertoar med att inkludera sång och musik i mina framträdande, jag har fått en keyboard i födelsedagspresent och efter att jag har lärt mig alla dess tekniska finesser (vilket lär ta ett tag) ska jag komponera egen musik med hjälp av den. Jag vill även utveckla mig inom manusförfattande och titta närmare på E-boksutgivning. Jag ska springa VP-milen (hur nu det ska gå till), som är ett stadslopp som hålls i augusti i min hemstad Vetlanda.
Och jag har även för önskan att vidga mina framträdande med mer inslag av performance. Så av en händelse berättade modiga kollegan Malin K Eriksson att hon ska delta i Poetry Slam-tävlingen i Jönköping 6 februari. Skulle inte jag också hänga på, frågade hon. Jo men visst, svarar jag som lever efter mottot Just Do It och Learning by doing.
Nu så här efteråt undrar jag om det var ett klokt beslut. Jag har ju inte ens några dikter att läsa, och öva på min performance har jag inte heller haft särskilt mycket tid att göra. Men det är bara till att skriva några texter, de ska vara tre till antal, öva in dem framför spegeln och filma dem.
LÄTT SOM EN PLÄTT :-O
Kom gärna och lyssna på min performance på Kulturhuset i Jönköping (vid Stickanområdet) fredag 6 februari kl 19-21. Fritt inträde. https://www.facebook.com/poetryslamjkpg?fref=ts
Jag kommer definitivt att behöva ditt stöd :-D

2 kommentarer:

  1. Du galet modiga människa! Jag tror dig :) Go get them. Leave only mosade mosmassor behind! Yeehaaa!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Galet var ordet :-D, jag ska ha dina visdomsord i bakhuvudet när jag entrar scenen, leave only mosade mosmassor behind :-D du e ju bara bäst Lotten :-)

      Radera