25 juli 2015

JIPPI! Bokomslaget till Skrivande röster klart!

framsida bokomslag Skrivande röster,
grafisk formgivare Tina Back
           baksida bokomslag Skrivande röster,
       grafisk formgivare Tina Back

Jag är verkligen jättenöjd med hur bokomslaget blir till Skrivande röster - inspirationshandbok för skrivsugna. En fantastisk röd och orange bakgrund. En strålande sol som symboliserar alla Skrivande röster, och så Hasse Bredenbergs Hasselbladsbilder på baksidan. Jag är helt lyrisk. Precis så bra som jag önskar. Denna bok med dess omslag kommer att hålla i många år, synas i många bibliotekshyllor, lysa i många skrivsugnas händer och ge inspiration till att skriva. Precis som vi önskat!
Omslaget har stötts och blötts och jag tackar alla som givit konstruktiv kritik när de förhandstittat på olika versioner. Jag har förstått att det har framkallat reaktioner :-)
Jag har lyssnat till era åsikter, men främst har jag lyssnat till de Skrivande rösternas åsikter och så lite hur jag själv har önskat så klart.
Tina Back, Danville Kalifornien är grafisk formgivare och det största tacket går till henne!

2 kommentarer:

  1. Supersnyggt! Tack för att jag fick vara en av dina testläsare! Det var en bok jag nu kommer att rekommendera starkt till flera som jag blivit tillfrågad om författartips och inspiration. Det var en lättläst bok med ett djupgående och grundligt material som ger en rejäl inspark i att skriva. Imponerande och inspirerande till tusan! Kram på dig härliga människa! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. så härligt uppmuntrande du är lotten, du är en förebild för oss alla i inspiration och drivkraft. tack för din rekommendation, jag uppskattar verkligen den!

      Radera