16 nov. 2015

Skrivande röster har höstfest

Skrivande röster-gänget planerar kommande framträden, texter, kurser och uppföljande skrivhandbok
Annika Ekström berättar om sina nya skrivprojekt


Skrivande röster-gänget var så gott som fulltaligt på träffen idag i Skede, Vetlanda. När vi träffas flödar som vanligt idéer, texter, samtal och skratt ymnigt. Vi läser nyproducerade texter och hjälper varandra att komma vidare om vi fastnat någonstans och ger tips på uppslag som kan utveckla idén ytterligare.
Vi skriver också, denna gång hade Anna-Kari Laurén med sig så kallade starters som är början på meningar som vi fortsätter att skriva på.
och Anna-Kari Laurén och Britt-Louise Hugosson lyssnar
Vi skrev i exakt fem minuter och min starter blev: I skogsdungen rumlade två igelkottar omkring...

De Skrivande rösterna planerade också upplägget för sitt första egna scenframträdande på bibliotekstorgets Scenkant i Vetlanda söndag 6 dec kl 13.30 då de ska läsa texter både från Skrivande röster-boken och nya ännu opublicerade texter.
Jag uppdaterade gänget om hur det går för Skrivande röster- inspirationshandbok för skrivsugna, försäljningssiffror, recensioner, framträdande och att vi ivrigt väntar på andra trycket, eftersom vi nästan står utan böcker, enbart två månader efter boksläppet! Till våren blir det nya skrivkurser och visst har vi redan börjat spåna på en uppföljande bok till Skrivande röster. Skrivande röster 2, eller Ännu mer Skrivande röster :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar