10 feb. 2016

Vetlanda vintersaga nu på Björns bokhandel

Vetlanda vintersaga är nu släppt och säljs
 bla på Björns bokhandel i Vetlanda för 99 kr
Inte kunde jag väl tro att Vetlanda vintersaga skulle locka SÅ många läsare! Dagen efter boksläppet på SMÅLITs bokmässa på Kulturhuset Spira i Jönköping började telefonen ringa från intresserade bokköpare. Då hade inte boken hunnit komma ut i fysisk bokhandel. Förvisso finns den att inhandla på nätbokhandeln men de som ringde ville ju ha boken DIREKT :-) Så nu har det varit ett par dagar med leveranser från mig och bokhämtningar hos mig.
Därför är det extra kul att berätta att NU finns Vetlanda vintersaga hos Björns bokhandel i Vetlanda. Så finns du i närheten är det bara att gå in där och köpa boken. Den har samma pris som jag tar direkt från BIMA-förlag, det vill säga 99 kr. Den kostar också ungefär likadant på nätbokhandeln Adlibris och Bokus

Väl mött att läsa familjesagan om morfar Erik och hans barnbarn Linnea som blir "fast" tillsammans under hela december månad och får fira jul i Vetlanda. En feelgood-historia om generationer som möts och om hur oväntade händelser i livet kan leda till glada äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar