27 mars 2017

Att växa med Skrivandet


Det litterära inspirationsföredraget som BIMA-förlags författare Maria Bielke von Sydow, Louise Uggla och Anna-Kari Laurén höll på Tillit i Tranås blev en underbar tillställning. Så många som kom och lyssnade och delade med sig av egna funderingar, livsdrömmar och handlingskraft.
20 minuter vardera pratade vi om vår personliga resa mot författarskapet, vad som fått oss att börja skriva, vilka drivkrafter vi har och vilka utmaningar vi stöter på. Både Tranås Tidning och Tranåsposten var där och gjorde reportage. Här kan du läsa hela artikeln som Patrik Klavebäck skrev i Tranås Tidningen http://www.tranastidning.se/article/de-vill-inspirera-till-skrivande/

Maria Bielke von Sydow om att skriva en romantrilogi och låta både karaktärerna och det egna skrivandet växa i det
Johanna Hermelin är arrangör och anordnar fler föreläsningar med liknande tema,  20 april kommer konstnären Sören Brynielsson och i maj kommer Maria Didalarion. Plats Tillit i Tranås, Norra Storgatan 73.
Johanna Ekvall besökare, botaniserar bland Tillits produkter

Efter våra föredrag fick vi både blommor och presenter av Johanna, presenten var en fullkropps Reikihealing. Otroligt spännande, ska boka in mig inom kort för att få ta del av detta. Har hört så mycket om Reiki men vet inte detalj vad det innebär.
Besökare Mia Haraldsdotter, arrangör Johanna Hermelin och journalist Bernt Karlsson
Tack alla som kom, lyssnade och bidrog, och jättestort tack till Johanna Hermelin som arrangerade föreläsningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar