4 feb. 2020

Illustrationssamarbete inlett

Alva von Dahn: Med ett skärpt sinne och en vass penna skapar hon illustrationer som både är roliga, underfundiga och ibland oväntade.


Ett härligt och innovativt samarbete har inletts mellan BIMA förlag och Alva von Dahn i Karlskrona. Alva är 16 år och otroligt begåvad som illustratör och kommer att bland annat illustrera krönikor till Bielkes fredagsreflektioner volym 2 som släpps senare i år.

Vad som är extra kul med Alva är att hon trots sina unga ålder har en skarp förmåga att se och tolka budskap i texter som inte är helt väntade.

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt för Alva von Dahn att hon nu har ett samarbete med BIMA förlag. Jag är otroligt glad och stolt för hennes skull. Jag är personal på den skola hon går på och upptäckte hennes stora talang och kontaktade Sydöstran som sedan gjorde ett fint reportage av henne. Vill önska er all lycka till med samarbetet och kommer självklart att följa Alva och hennes fantastiska utveckling. / Hälsningar Anna De limoné :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är verkligen roligt när man hittar ett samarbete av intressant karaktär. jag och BIMA är precis lika glada för att fått fatt i en sådan ung och kreativ talang som Alva!

      Radera