23 juli 2020

"Från kaos till samarbete" höll på att bli enbart kaosdelen


Jag har fått en låda, författare Marita Lynard har fått en låda och Förlagssystem som distribuerar till bokhandeln har fått sin låda.
"Från kaos till samarbete - när skilda föräldrar vill mötas" har gjort sin entré på jorden och kommer att vägleda med människor som behöver se hur andra skilda par har löst sina konflikter i exempelvis rättvisefrågor gällande barn, hämndkänslor i separationen, sorgebearbetning vid skilsmässan.
Genom ett stort antal autentiska fall har Lynard som är familjeterapeut och författare skildrat hur en separation kan gå från kaos till samarbete när rätt verktyg används för utvecklingen.


Detta är Lynards tredje bok om konflikthantering med bland annat introverta och extroverta personlighetstyper.

Men såklart ska det vara lite dramatisk för att göra en bokproduktion spännande, precis som i vanliga livet blir allting mycket mer på helspänn om det finns ett aber. I den här bokens fall var det att den av misstag blev tryckt med fel ISBN, ni vet de där siffrorna längs bak som sedan görs om till en streckkod. BIMA förlag äger ett antal ISBN koder som används till bokproduktioner, alla böcker som görs i Sverige börjar med 978 och slutar med ett egen unikt sifferkombination. Jag hade avsatt ett nummer till min kommande skrivhandbok Skrivande röster 3 och ett annat till Från kaos till samarbete. Av någon anledning blev Kaosboken tryckt med Skrivande rösterbokens ISBN och för ett par timmar blev kaosboken verkligen en kaosbok. Allting rörs ihop i reggningen hos Bokinfo som är bokhandlarnas databas och Förlagssystem som distribuerar till slutkund. Åh nej, tänkte jag, måste jag kassera hela upplagan och trycka ny? Dels är det en ekonomisk förlust och dels hinns det knappt med eftersom boksläppet är 21 augusti. Men med Bokinfos suveräna hjälp och Förlagssystems smidighet lyckades vi radera det gamla reggningen och som tur väl var hade jag inte hunnit regga Skrivande rösterboken, för då hade det liksom varit kört !!!



Lite spänning ska det allt vara i en bokproduktion också, men nu är alles klar och jag tackar alla inblandade för en hjärtlig insats och lyckönskar alla läsare till mycket användbar, konkret och positiv självhjälpsbok i relationshantering.

Grafisk design av Tina Back och nygjorda illustrationer av Ann Löfgren.

Från kaos till samarbete - när skilda föräldrar vill mötas har boksläpp 21 augusti för att förboka klicka på länken och förbeställ på bokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar