4 feb. 2015

Skrivarkurststart nya kurslokalen i Vetlanda

Nu är min nya kurslokal i BIMA-förlags regi ordningsställd. Jag har gjort om källarplanet i mitt hus i Vetlanda till en väl fungerande kurslokal med plats för 10 kreativa personer runt konferensbordet. Vid biosittning får 24 stycken plats. Här har jag tillgång till projektorkanon och filmduk, Wi-fi, kök, toalett och en öppen spis som dock mest används med liten fuskeld :-)

Det är otroligt roligt att första skrivarkursen redan startar fredag 20 februari. Det blir kreativt skrivande 3 som innefattar fördjupning i poesi; sonettskrivning, skapande av låttexter och framtagande av novell. 7 glada och oerhört kreativa skrivande människor bänkar sig då mellan klockan 10 och 13 fem fredagar framåt.Vi blir ömsint (?) övervakade av personerna som hänger på väggarna. På ena väggen hänger gamla släktporträtt av Bielke med anfadern Ture Bielke riksråd från 1200-talet, längst till höger och med ursprungliga släktvapnet broderat till höger. Det var dåtidens elit, men om man tittar på ena gavelväggen hänger det en stor spegel. Där kan de skrivande kursdeltagarna se nutidens elit :-)

Ser fram emot många härliga workshops och kurser i källarplanet i Vetlanda. Mer info om kommande kurser finns inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar