12 maj 2015

Författare - Välkomna att ställa ut på Vetlanda bokmässa


Vetlanda bokmässa 12 september 2015
Lördag 12 september kl 10-15 anordnas Vetlandas första bokmässa med lokala författare. Alla som skriver och har något att ställa ut är välkomna att anmäla sig. Vi eftersöker författare i alla genrer: deckare, barnböcker, ungdomsböcker, facklitteratur, poesi mm.

Vi kommer att hålla till I Njudungs Gymnasisekolas Galleri på samma dag och samma område och som Hälsomässan arrangeras. Det innebär att det kommer att vara gott om folk i rörelse, vi drar så att säga besökare till varandra.

Både Hälsomässan och Bokmässan är entréfri och det tas i dagsläget ut en utställaravgift på 500 kr per utställare. Då ingår bord att ställa ut sina alster på, 20 minuters föredrag på scenen att tala om sina böcker och annat som är intressant för åhörarna. Program på scenen hålls kontinuerligt under dagen.

Marknadsföring sker via egna och alla utställares kanaler och via arbetsgruppen för Hälsomässan där vi kommer att trycka ut en flyers att dela ut. Jag är bokmässegeneral så det är bara att kontakta mig på telnr 0732-741829 eller mail: bielkevonsydow@gmail.com. Vi välkomnar också sponsorer som vill vara med och stötta och uppmuntra Vetlanda bokmässa med olika insatser som tid och medel mot önskad exponering.

Vetlanda-författare:
Välkomna att anmäla er som utställare
Läs mer i Vetlanda-Posten http://www.vetlandaposten.se/artikel/131462/bokmassa-med-lokala-forfattare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar