25 juli 2016

Självkänsla när introverta och extroverta möts till tryckeriet!


Underbart, härligt i denna sommarvärme att skicka Marita Lynards manus Självkänsla när introverta och extroverta möts till tryckeriet i Polen.
Denna speciella fackbok som ger konkreta exempel på hur introverta och extroverta personlighetstyper agerar och interagerar i samhället ger intressanta aha-upplevelser oavsett om du är utåtriktad eller inåtriktad.
Det blir boksläpp på Göteborgs bokmässa i monter E 01:22 fredag 23 september.

Marita själv var en aning missnöjd med författarfotot. Vi prövade ett annat foto först men det var för låg upplösning på det så vi fick skippa det. Sedan tog Marita nya foton som på något sätt inte lyckades överföras digitalt. Tekniken funkar liksom bara när den själv vill.
Men visst tycker vi att Marita är fantastiskt bra på fotot som bokomslaget visar? Personligen anser jag att det på ett ypperligt sätt visar Marita skönhet, pondus och erfarenhet inom området.
2 kommentarer:

 1. Vilken bra idé av dig att ta in fler i förlaget, du borde vara perfekt som förlagschef! Kram och lycka till, Maria! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack bästa astrid. ja nu har bima-förlag tagit steget till att bli ett "riktigt" förlag. tre nya författarskap lanseras till hösten.
   allt väl till dig och familjen, vi syns till hösten på diverse bokmässor :-)

   Radera