21 dec. 2016

Härligt! Ny kurs med Skrivande röster i januari!

Anna-Kari Laurén, Annika Ekström, Maria Bielke von Sydow
Britt-Louise Hugosson, Hasse Bredenberg och Annike Behrm

Vissa saker längtar man extra mycket efter, att leda skrivkurser för Skrivande röster-gänget är en av de sakerna. Med start i januari blir det nya skrivövningar med det rutinerade gänget. Det är faktiskt det tredje året i rad och den femte kursen i kreativt skrivande som jag har med dem. Den här kursen löper från januari till maj.

Innehållet i kursen är så gott som bestämt, men jag håller det hemligt fram till varje kurstillfälle. Det ska bli en överraskning vid varje tillfälle, så att de rutinerade skribenterna inte hinner planera i förväg utan skrivande ska bli precis sådär spontant och flödande som det brukar när det blir som bäst!

Det passar extra bra med Skrivande röster-kurs för det blir ju en uppföljare till skrivhandboken Skrivande röster i september som påpassligt kommer att heta Skrivande röster 2. I den kommande inspirationshandboken för skrivsugna blir det fler skrivövningar och texter från våra kurser i samma lekfulla anda som innan. Dessutom innehåller Skrivande röster 2 en fördjupning i skrivtekniker, tempus, berättarperspektiv och exempel på hur man kan leka och förbättra sina texter.


Ett spännande nytt år med nya skrivkurser och ny skrivhandbok i vardande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar