21 nov. 2017

Goda recensioner för Skrivande rösterAv goda recensioner blir man glad! 

BTJs Jonas Herrlin har just recenserat Skrivande röster 2 i senaste utgåvan av deras recensionshäfte och ger den bra betyg. Han har dessutom den goda smaken att i recensionen även berömma första Skrivande rösterboken och nämna böckerna i sammanhang med tungviktarna Stephen Kings "Att skriva" och Bodil Malmstens "Så gör jag"!

"Skrivande röster 2 är en fortsättning på Skrivande röster (2015). Det var en lättsam och kortfattad handbok i skrivande som fokuserade på att komma igång att skriva.

...Skrivövningarna har ( ) utvecklats och fördjupats, men utgår fortfarande i huvudsak från flödesmetoden. Deltagare från författarens kurser i skrivande deltar med egna texter och reflexioner kring sitt skrivande. En trevlig handbok i skrivande, med fokus på att komma igång och inte låta sig hindras av förutfattade meningar. Maria Bielke von Sydow är författare, skrivpedagog och aktiv inom ett brett spektrum som litteratör."
        utdrag från Jonas Herrlins recension BTJ häfteepos 2017:24

Vill du inhandla böckerna kan du göra det via Adlibris eller Bokus Eller så köper du båda böckerna direkt av mig för 249 kr, fri frakt fram till jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar