31 juli 2013

Signering och uppläsning på ICA MAXI i Vetlanda

Stefan och Ulrika Bjälestig
Stefan och Ulrika Bjälestig,
ICA MAXI Vetlanda
SIGNERING OCH UPPLÄSNING PÅ ICA MAXI VETLANDA LÖRDAG 9 NOVEMBER KL 11.00-15.00
Idag besökte jag Stefan Bjälestig, varuhuschef på ICA MAXI i Vetlanda. Stefan är en framgångsrik entreprenör och även intresserad av kulturella yttringar och föra fram lokala författare i sitt varuhus. Vi kom överens om att jag kommer att delta i varuhusets firande av 20-års jubileum i november och läsa bitar ur mina böcker och signera i varuhusets bokavdelning. Mina böcker kommer att finnas till försäljning i varuhuset ett par veckor innan eventet äger rum, och även en tid efteråt för det förmånliga priset 129 kr per bok. Jätteroligt att få vara med i detta event. Jag tackar Vetlanda för det varma mottagandet jag får. http://www.ica.se/butiker/maxi/vetlanda/maxi-ica-stormarknad-vetlanda-8908/start/

2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Stort grattis till det och hoppas att det kommer mycket folk! :)

    SvaraRadera
  2. Tack kära Helena. Ja, jag hoppas oxå att det kommer mycket folk, att de stannar och lyssnar till uppläsningarna och att de är intresserade av att köpa boken. Är du i krokarna skulle jag bli jätteglad om du kom :-)
    Det är jätteroligt att de vill ha mig som "kulturellt inslag" på deras 20-års jubileum. Det har har väldigt svårt att slå sig in på stormarknaderna, detta är ett första steg.
    fortsatt trevlig sommarvärme

    SvaraRadera