9 nov. 2013

Tack till ICA MAXI i Vetlanda för lyckad signering

Läsning och signering på ICA MAXI i Vetlanda 20131109
Som en del i ICA MAXI  Vetlandas tjugoårs- jubileum var jag inbjuden att läsa och signera min böcker Ingmar Bergman kände aldrig skuld och LOREM IPSUM idag lördag 9 november 2013.

Det blev en mycket lyckad dag då tiden flög fram. Hade innan eventet funderat på hur det skulle vara att sitta i fyra timmar på en och samma plats. Men det behövde jag inte ha några farhågor om för innan jag visste ordet av hade jag varit där i över fyra timmar.

En helt ny erfarenhet att läsa och berätta om mitt författarskap för människor som inte enkom hade kommit för att lyssna till mig utan i första hand var där för att handla mat. Det blev ju ingen stillastående publik utan mer glimtar av människor som gick förbi eller stannade o lyssnade en kort stund. Men jag fann mig rätt bra i den situationen också, anpassade styckena jag läste till att bli korta i längd och upprepade många gånger samma sak, ex välkomna till Maxis bokavdelning här finns jag Maria Bielke von Sydow och läser och signerar mina böcker till klockan tre...

Sålde hyfsat bra och är otroligt glad för att nytrycken av Ingmar Bergman kände aldrig skuld hade kommit för den förra upplagan sålde helt slut. Extra roligt att kunna ge mina egenhändigt gjorda bokmärken som giveaway till de som köpte mina böcker. personalen gjorde ett videoklipp som jag lägger ut på youtube och sedan länkar härifrån min blogg. länken är http://www.youtube.com/watch?v=Tp3GSi03x6k&feature=youtu.be

Mina böcker kommer att fortsätta säljas på ICA MAXI för kampanjpriset 99 kr/st

Tack till alla som besökte mig och särskilt tack till Stefan Bjälestig och all personal som hjälpte mig med stort och smått.

2 kommentarer:

  1. Roligt att det gick så bra! Så modig du är, låter jobbigt att sitta där alldeles ensam ... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. det roliga var att det inte alls kändes jobbigt eller ensamt. hälsade på alla som gick förbi och de flesta hälsade tillbaka. man kan nog inte förvänta sig att alla stannar o köper. går jag till mig själv får jag erkänna att jag sällan stannar o köper grejor vid signeringar :-) Och noga räknat sålde jag en bok var nionde minut :-)

      Radera