9 juni 2014

Mistelås Natur&Kultur

Nätverket Mistelås Natur&Kultur bildas, 6 juni 2014.
Inger Peterson, Maria Bielke von Sydow, Roland Junerup,
Eva Fodor, Sven Velander
På självaste nationaldagen samlas vi i Vret, Mistelås, Jag, Roland Junerup, Inger Peterson, Eva Fodor och Sven Velander. Vi bildar tillsammans kärnan i nya föreningen Mistelås Natur&Kultur. Vi kommer att ordna kulturarrangemang, driva projekt och arbeta för att främja kultur med lokal anknytning.
I Mistelås, Alvesta kommun har vi vår tillhörighet. Jag som författare med sommarboende på Blommagården, Sjuhult. Eva Fodor och Sven Velander är sammanboende och släktforskar och kulturutbildar med hus i Mäxarp, Roland Junerup i Vret med landskapsvandringar som specialitet och Inger Peterson som målar och har galleri i Södra torps kvarn. Vårt möte sträckte sig från tio på förmiddagen till tre på eftermiddagen för idéerna och diskussionerna vill inte ta slut. Mer information om aktiviteter och utveckling följer...

2 kommentarer:

  1. Roligt! Har själv blivit involverad i kulturarrangemang i min kommun. :-) Mycket jobb, men roligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javistt är det roligt att bidra med kulturkompetens till sin hembygd. Jag ser fördelar både för egen del och för hembygden. WIN-WIN :-) Lycka till Caroline med dina projekt. Hoppas vi kan följa varandra och utbyta erfarenheter om hur saker och ting blev när vi genomfört dem :-)

      Radera