24 nov. 2014

Härligt gensvar på Kronobergs bokmässa

En sådan energi Växjö Stadsbibliotek erbjöd under lördagen 22 november på Kronobergs bokmässa. En intensiv ström av glada och litteraturintresserade besökare hela dagen. En välbesökt Galax (salen på bottenvåningen där föredragen hölls) och fler givande arrangemang på tredje våningen. Ett levande hus, ett levande arrangemang. Det var första eventet (efter releasen) som Trilogin om Pär, Sylvia och Helena fick visa upp sig!
Jag har ju införskaffat en ny Macdator och på den visade jag vid min monter dokumentärfilmen som spelades in om mig inför LOREM IPSUM-boksläppet förra året. Filmen rullade konstant i sex timmar utan några tekniska struligheter och efter det hade jag ändå 51 procent av batteritiden kvar. Helt fantastiskt!
Tack alla ni som kom och lyssnade till mitt miniföredrag  då jag presenterade på sex minuter mina sex bästa författartips. Ni bidrog med många bra reflektioner och härliga diskussioner efteråt. Det finns verkligen många sätt att skriva en bok, och alla sätt är bra utom de tråkiga (som OscarWilde lär ha sagt en gång i tiden). Mitt i en diskussion kom Elisabeth Jönsson förbi och tog ett foto!
Extra roligt var att SMP (Smålandsposten) kom och gjorde reportage. Helsidesfoto på förstasidan i dagens tidning och intervjureportage inne i tidningen med Elisabeth Jönsson, Leif Andergren, Zaki Yassin och så mig. Ursäkta dålig upplösning på intervjusidan.


4 kommentarer:

 1. Härligt Maria! Känns roligt att du har så bra flyt just nu. Lycka till med dina böcker.

  Kram Kim :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära Kim. Tack för lyckönskningen. Jag följer dig och dina böcker på soc medier. Du är världens mest produktiva författare! Jag ser verkligen fram emot den sammanslutningen Småland/Ölands författare med första träffen hos dig. mvh maria

   Radera
 2. hej tack för tipset om artikeln i Smålandsposten den verkar dock ej finnas på deras webbplats måste man prenumerera kanske ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det verkar som om man måste vara inloggad för att se hela artikeln. Det finns en artikel INFÖR bokmässan på gratiswebben http://www.smp.se/noje_o_kultur/redo-for-sjunde-bokmassan(4541365).gm
   men tyvärr ingen om det stora reportage som gjordes under själva mässan. Hoppas du kan läsa texten på de bilder jag lagt ut på bloggen trots att de är en aning lågupplösta. Mvh Maria

   Radera